Witam,
ja jestem wielką wielbicielką stylu boho i przyznam, że akcenty tego stylu widać w moim domu niezmiennie od wielu lat. Kocham to, co naturalne i doskonale Panią Gosiak rozumiem. Myślę, że faktycznie pomysł z szukaniem inspiracji jest tutaj najlepszy - w końcu ludzie są różni i każdemu podoba się coś innego...
Ja np. uwielbiam otaczać się swoją pasją

Myślę, że tego typu dekoracje (np. stylowe obrazy, których dzisiaj jest multum) z ulubionym motywem zawsze się sprawdzą. Osobiście bardzo lubię takie rozwiązania, bo przypominają o tym, co się w życiu lubi robić. Lubisz ogród? Wybierz obrazy kwiatów. Wędrówki? To panoramę. Dla mnie dom musi inspirować i motywować...
Przecież nie trzeba od razu stawiać na krzykliwą tapetę we wzory... Sama ostatnio szukałam obrazów do domu, które przypominałyby o łucznictwie (jedno z moich dzieci uwielbia) i uznałam, że to świetny pomysł, aby codziennie się motywować. Znalazłam tyle pięknych propozycji!! Wystarczy tylko trochę chęci i można znaleźć prawdziwe perełki. A jak dołożymy do tego miękkie, delikatne poduszki, naturalny lniany kocyk i multum roślin do pokoju ooo

nie ma moim zdaniem bardziej rodzinnego i ciepłego wnętrza niż boho.
życzę wytrwałości i żeby znalazła Pani najpiękniejsze dodatki do domu

Pozdrawiam
Twój dom może ci zastąpić cały świat. Cały świat nigdy nie zastąpi ci domu - najprawdziwsza prawda!