Sypialnia jak urządzić?
- michauzuk77
Sypialnia jak urządzić?
Mała sypialnia - 24m2 z dwoma półkami, regałem i szafą. Jak polecacie coś takiego urządzić? Chodzi mi głównie o ściany
Ma być zmysłowo, ale kolorowo. Miałem na oku kilka obrazów + tapetę na jednej ścianie. Ktoś ma w sypialni jakieś konkretne tapety? Jakie macie doświadczenia z tapetami albo fototapetami?

Ekspertem nie jestem
wyznaję zasadę: nie wiem, to się wypowiem

Re: Sypialnia jak urządzić?
Ja mam fototapetę w sypialni!!!! Ludzie w necie raczej takie rozwiązania hejtują, ale to chyba zależy od samej fototapety - wiadomo są lepsze i gorsze. No i trzeba umieć ją dobrze nakleić, żeby nie było żadnych pęcherzyków powietrza. 

Jestem na tym forum nie bez powodu!
)

Jak dla mnie, tapety są zbyt wyraziste - sypialnia ma być stonowana (moja opinia!!!)
ale dobra farba + 2-3 obrazy i będzie super. Na półeczce albo ścianie można też się skusić na kilka ważniejszych zdjęć i też jest super 

Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiesz, co Ci się trafi.
Ja mam w sypialni fototapety! Efekt jest po prostu super
Nie kosztowały wcale dużo, a wrażenia są mega! Rzuć okiem na te fototapety do sypialni ja kupiłam właśnie tutaj i drugi raz też bym kupiła! 

Budowa mostów to najlepszy pretekst do tego, aby nie próbować zasypywać dzielących ludzi przepaści.
Ja miałem tapetę w sypialni, ale z czasem zaczęła się brzydko marszczyć
zerwałem ją, pomalowałem ściany na na ciemny granat i jest teraz o niebo lepiej. Te tapety wcale nie były tanie...

Budowa domu, który nie ma fundamentów to jak rodzina, w której nie ma miłości.
- ZosiaSamosia889
Jak dla mnie sypialnia nie potrzebuje ładnych fototapet. Zwykłe zdjęcia rodzinne załatwiają wszystko
jak nie ma jeszcze pełnej rodzinki, to zawsze zostaje druga połówka co nie
ogólnie, to im bardziej "spersonalizowane" wnętrze, tym lepiej 

To, czego boimy się najbardziej, jest z reguły tym, co właśnie powinniśmy zrobić.
- KokoszkaP23
Hej! Ja też znam ten sklep z fototapetami
polecam serdecznie, fototapety mają po prostu genialne
Z tego co pamiętam, to chyba nawet dorzucają do zamówienia klej, więc mega miło. 

Omnia vincit amor et nos cedamus amori
- Anielka96.85
Wtedy na jedną ścianę (pustą) daj fototapetę, a na pozostałych możesz sobie dobrać jeszcze jakieś fajne zdjęcia czy obrazy. Ogólnie to koszt nie będzie jakiś wielki, a efekt będzie super. Tylko błagam, uważaj jak będziesz kleił te fototapety, bo pęcherzyki powietrza potem już nie zejdą.
"To, czego boimy się najbardziej, jest z reguły tym, co właśnie powinniśmy zrobić. "
- martaasta09
Ja też mam fototapetę, z tym że w salonie. Sam nie chciałem tego kleić, zatrudniłem fachowców i efekt jest super. Jak nie chcesz sam się zabierać, to takie usługi wcale nie są drogie. 

Porażka jest po prostu okazją, by spróbować ponownie, tym razem bardziej przemyślanie.